Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-09@07:08:08 GMT

خطرناک‌ترین کشورهای جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۳۴۷۸

خطرناک‌ترین کشورهای جهان را بشناسید

رویداد۲۴ طبق اعلام سازمان اس.او.اس بین‌الملل، که متخصص امور درمان و امنیت در جهان است لیبی، سوریه و افغانستان از جمله پرخطرترین‌ها هستند. این سازمان، بر اساس تهدید ناشی از خشونت سیاسی (شامل تروریسم، شورش، ناآرامی‌های سیاسی و جنگ)، ناآرامی اجتماعی (شامل خشونت‌های جدایی‌طلبانه، قومیتی و اجتماعی) و خشونت و خرده‌جرایم، کشورها را بر اساس میزان خطرناکی، در پنج رده قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته ایندیپندنت، نیرومندی زیرساخت حمل‌ونقل، وضعیت روابط صنعتی، اثربخشی خدمات امنیتی و اضطراری و آسیب‌پذیری کشورها در برابر بلایای طبیعی، از جمله معیارهای رتبه‌بندی بوده است.

کم‌ترین میزان خطرناک‌ بودن، تحت عنوان «ناچیز»، فقط به هفت کشور تعلق گرفت که همگی در اروپا قرار دارند. این کشورها عبارتند از ایسلند، دانمارک (و منطقه خودمختار گرینلند)، نروژ، فنلاند، سوییس، اسلوونی و لوکزامبورگ.

انگلیس و اکثر کشورهای اروپا و همچنین ایالات متحده، کانادا، استرالیا و برخی کشورهای دیگر هم در رده «کم» خطر قرار گرفتند.

کشورهای قرار گرفته در رده هشدارآمیز، دارای بالاترین خطر موسوم به «بسیار» خطرناک نیز عمدتاً در آفریقا یا خاورمیانه قرار دارند.

در کل ۱۴ کشور در رده «بسیار» خطرناک قرار دارند که عبارتند از: افغانستان، یمن، سوریه، لیبی، مالی، سومالی، سودان جنوبی و جمهوری آفریقای مرکزی، به همراه بخش‌هایی از نیجریه، جمهوری دمکراتیک کنگو، اوکراین، پاکستان، عراق و مصر.

طبق اعلام سازمان اس.او.اس بین‌الملل، مناطقی از یک کشور که در رده‌ای متفاوت با بقیه مناطق آن کشور قرار گرفته‌اند و میزان خطر در آنها با میزان «خطر کلی» در آن کشور فرق دارد، معمولاً به سطح متفاوتی از تمهیدات نیاز دارند.

تعریف کشور «بسیار» خطرناک از لحاظ امنیتی: مناطق زیادی از کشور در اختیار دولت نیست و نظم و قانون در این مناطق وجود ندارد یا حداقل است و خطرات جدی وجود دارد. به همین دلیل مسافران و ماموران بین‌المللی، مورد حملات خشونت‌بار گروهای مسلح قرار می‌گیرند. خدمات دولتی و حمل‌ونقل خیلی کم است و بخش‌های بزرگی از این کشورها از دسترس خارجی‌ها خارجند.

پس از افزایش شورش‌ها یا ستیزه‌جویی‌ها، هم‌اکنون سطح امنیت بخشی از یا کل بیش از ۵۵ درصد کشورهای آفریقا، در وضعیت «پرخطر» یا «بسیار» خطرناک قرار دارد.

کشورها را در این نقشه بر اساس مخاطرات درمانی پیشاهمه‌گیری هم ارزیابی کرده‌اند. بریتانیا، اروپای غربی، ایالات متحده، کانادا و آفریقای جنوبی از جمله کشورهایی هستند که کم‌ترین خطر را دارند.

ونزوئلا، نیجر، لیبی، سومالی، سودان جنوبی، اریتره، یمن، بورکینافاسو، گینه، سوریه، افغانستان و عراق، از این نظر از جمله کشورهای دارای خطر بسیار بالا هستند.

مجموعه‌ای از مخاطرات بهداشتی و عامل‌های مقابله شامل بیماری‌های واگیر، عامل‌های فشارآور به محیط‌زیست، داده‌های انتقال به مراکز درمانی، داده‌های آسیب‌های جاده‌ای، استاندارد خدمات پزشکی فوریتی، مراقبت‌های درمانی سرپایی و بستری، دسترسی به منابع دارویی دارای کیفیت و موانع فرهنگی، زبانی یا اداری مبنای رتبه‌بندی مخاطرات درمانی پیشاهمه‌گیری بوده است.

بر اساس سنجش وضعیت پساهمه‌گیری و ارزیابی میزان اثرگذاری منفی کووید-۱۹ بر کسب‌وکار نیز فقط انگشت‌شماری از کشورها در رده «خیلی‌کم» خطر قرار گرفتند. آن کشورها عبارتند از تانزانیا، زلاندنو، نیکاراگوئه و سوالبار.

در ضمن از این نظر، فقط یک کشور یعنی گرجستان، در رده بالاترین خطر قرار گرفت.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، کشورهای جهان ، حوادث سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کشورهای جهان حوادث بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های خطرناک در راه ایران؛ مسافران شمال مراقب ریزش کوه‌ها باشند

کارشناس هواشناسی در روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: درشمال کشور بارندگی‌ها شدید خواهد بود.

به گزارش مشرق، محمد اصغری گفت: نگران سرمازدگی باغات در نیمه شمالی کشور هستیم. تا بامداد روز جمعه کاهش دما ادامه دارد.

او ادامه داد: اگر قصد سفر به شمال کشور را دارید، برای این مناطق هشدار نارنجی صادر شده و در مسیر ممکن است با ریزش سنگ مواجه شوید.

همچنین فردا شدت ناپایداری در شمال شرق کشور بیشتر است و از حضور در اطراف رودخانه‌ها خودداری کنید.

امروز نیز چهارشنبه در جنوب استانهای فارس و بوشهر نیز بارشهای پراکنده ای خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • بارش‌های خطرناک در راه ایران؛ مسافران شمال مراقب ریزش کوه‌ها باشند
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • فرصت حج برای غزه
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند