Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانمارک پنجمین کشور امن جهان برای جوانان بوده است و میزان مرگ و میر در آن کشور بین سال‌های۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی به نصف کاهش یافته است. بریتانیا و اسرائیل نیز نهیمن و دهمین نقاط جهان از نظر امنیت بالا برای جوانان بوده‌اند. نکته جالب توجه این است که به جز سوریه، از میان ده کشور ناامن جهان برای جوانان، ۹ کشور از قاره افریقا هستند از جمله نیجریه، چاد، انگولا، سودان جنوبی، موزامبیک و سومالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : سرویس احتماعی- ارزیابی‌های اخیر نشان می‌دهند که شکاف در مرگ و میر جوانان در بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به علت حوادث رانندگی، خشونت و بیماری دیده می‌شود.
به گزارش آفتاب‌نیوز، روزنامه بریتانیایی «گاردین» با انتشار گزارشی اشاره می‌کند که گزارش سازمان ملل نشان می‌دهد که سیرالئون خطرناک‌ترین کشور جهان برای نوجوانان و جوانان ۱۵ تا ۲۹ ساله است.

این روزنامه ارزیابی‌ای را با توجه به تازه‌ترین اطلاعات سازمان بهداشت جهانی در این‌باره انجام داده است. گاردین می‌نویسد: «سیرالئون کشوری است که در آن یک جوان از هر ۱۵۰ نفر در سال ۲۰۱۵ میلادی جان باخته است. نرخ مرگ میر در آن کشور ۶۷۱ جوان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است و پس از آن سوریه با ۵۷۹ جوان جانباخته به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر کشور بعدی ناامن برای جوانان است.
این در حالیست که دانمارک پنجمین کشور امن جهان برای جوانان بوده است و میزان مرگ و میر در آن کشور بین سال‌های۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی به نصف کاهش یافته است. بریتانیا و اسرائیل نیز نهیمن و دهمین نقاط جهان از نظر امنیت بالا برای جوانان بوده‌اند. نکته جالب توجه این است که به جز سوریه، از میان ده کشور ناامن جهان برای جوانان، ۹ کشور از قاره افریقا هستند از جمله نیجریه، چاد، انگولا، سودان جنوبی، موزامبیک و سومالی هستند.
در این بررسی مشخص شده است که جوانان در ایالات متحده شش برابر بیش از همتایان بریتاینایی خود به قتل رسیده‌اند. همچنین احتمال مرگ آنان بر اثر سانحه رانندگی سه برابر بیش از بریتانیا بوده است و میزان مرگ جوانان در امریکا بر اثر خودکشی و یا مصرف بیش از حد مواد مخدر دو برابر بیش از بریتانیا بوده است. نکته جالب آن‌که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌های دولت هلند درباره مواد مخدر سبب شده تا مرگ و میر بر اثر سوء‌مصرف مواد مخدر تقریبا ده برابر کمتر از آمریکا باشد.
در سطح بین‌المللی میزان مرگ و میر جوانان بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی به میزان ۲۱ درصد کاهش یافته است آن هم همراه با کاهش قابل توجه مرگ و میر بر اثر ابتلای به ویروس اچ ای وی. با این حال، فاصله مرگ و میر بین کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته در این دوره زمانی ۲.۲ تا ۲.۴ برابر بیشتر شده است. سوریه تنها کشور غیرآفریقایی است که در میان ۲۵ کشور با بالاترین نرخ مرگ و میر جوانان قرار دارد. بدلیل خشونت‌های سال ۲۰۱۵ میلادی در برزیل نرخ مرگ و میر جوانان در آن کشور نیز افزایش یافته است.
تصادفات جاده‌ای شایع‌ترین علت مرگ و میر جوانان در سرتاسر جهان بوده است. طبق ارزیابی سازمان بهداشت جهانی ۳۵۰ هزار جوان در سال ۲۰۱۵ بر اثر تلفات مربوط به سوانح رانندگی جان باختند. این مسئله در کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه متفاوت است. برای مثال، در حالی که مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی در اکوادور از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی ۱۱۰ درصد افزایش یافته است اسپانیا موفق به کاهش تلفات مربوط به سوانح رانندگی به میزان ۸۵ درصد شده است.
به طور متوسط میزان مرگ و میر جهانی مربوط به خشونت‌ها و دعواهای شخصی حدود ۱۴ درصد کاهش یافته است و به ۱۰ تا ۱۲ مرگ و میر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است اما در کشورهای آمریکای لاتین چون برزیل، السالوادور، کلمبیا، هندرواس و ونزوئلا این میزان همچنان بالاست. برای مثال این میزان در السالوادور در امریکای مرکزی در سال ۲۰۱۵ میلادی به ۱۰۴ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است. تخمین زده می‌شود در حدود ۳۳ هزار جوان در برزیل در سال ۲۰۱۵ میلادی در نتیجه خشونت و درگیری جان خود را از دست داده‌اند که بیش از ۲۴ هزار نفر کشته شده در سوریه در همان سال بر اثر جنگ بوده است.
در زمینه جانباختن جوانان بر اثر خودکشی، این میزان در سطح جهانی کاهش یافته است و ۲۲۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۵ بر اثر خودکشی جان خود را از دست داده‌اند. کشورهایی مانند سریلانکا، روسیه، نیوزیلند، آرژانتین از نظر جانباختن جوانان بر اثر خود آسیب‌رسانی بیش از ۲۰ مورد به‌ازای ۱۰۰ هزار نفر برای گروه سنی جوانان بوده است. مرگ و میر بر اثر خودزنی و خودکشی برای جوانان در بریتانیا نیز شایع‌ترین علت مرگ بوده است. اگرچه در مقایسه با سایر نقاط جهان این میزان در بریتانیا نسبتا پایین است و شش نفر بازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • فرصت حج برای غزه
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • نمودار تورنومنت پادشاهی رینگ برای اسمکدان منتشر شد؛ رندی حریف ای جی شد/ اخبار WWE
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است