Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه گالوپ هر سال با در نظر گرفتن شاخص‌های مرتبط با نظم و قانون به معرفی امن‌ترین و خطرناک‌ترین کشورهای جهان پرداخته و آنها را در چهار سطح مختلف (از صورتی تا بنفش) رده‌بندی می‌کند. رنگ سفید نیز بیانگر کشورهایی است که در آنجا این تحقیق صورت نگرفته است. به گزارش جهان نيوز، جام جم آنلاین به نقل از ایندیپندنت گزارش داد، در فهرست امسال موسسه گالوپ که پس از انجام تحقیقات جامع در 135 کشور جهان به دست آمد، سنگاپور با امتیاز 97 (از مجموع 100 امتیاز) امن‌ترین کشور جهان در سال 2017 شناخته شد و ازبکستان با 95 و ایسلند با 92 امتیاز در رتبه‌های بعدی این فهرست قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای انتخاب و رتبه‌بندی کشورها در فهرست امن‌ترین کشورهای جهان، سطح «احساس امنیت» شهروندان بسیار حائز اهمیت است.

به عنوان مثال در تحقیق امسال موسسه گالوپ، ازبکستان تنها کشور جهان بود که شهروندان آن در نظرسنجی‌ها اعلام کردند طی یک سال گذشته هدف هیچ توهین و یا ضرب و شتمی قرار نگرفته‌اند.

البته رفتار پلیسی دولت ازبکستان، اغلب مورد انتقاد است.

در سنگاپور نیز که رتبه نخست امن‌ترین کشور جهان را در اختیار دارد، انتقاداتی از قبیل فقدان آزادی بیان شهروندان به دولت مرکزی وارد می‌شود.

*در پژوهش امسال موسسه گالوپ، ایران، انگلیس، ژاپن، سوئد،‌ پرتغال و آمریکا با کسب امتیاز برابر 85 از 100 در سطح دوم امن‌ترین کشورهای جهان قرار گرفته‌اند.

در قعر این جدول نیز می‌توان نام کشورهایی چون بولیوی (58 امتیاز)، گابن (58 امتیاز)، آفریقای جنوبی (56 امتیاز)، السالوادور (54 امتیاز) و لیبریا (53 امتیاز) را مشاهده کرد.

همچنین، در این کشورها نیز در سال 2017 بیشترین موارد حمله و ضرب و شتم گزارش شده است:
لیبریا 27 درصد
آفریقای جنوبی 24 درصد
اوگاندا 23 درصد
جمهوری آفریقای مرکزی 23 درصد

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است

به گزارش خبرگزاری مهر، «کایهان ترکمن اوغلو»، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در رأس هیأتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص روابط و همکاری‌های فی مابین دو کشور گفت‌وگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش‌های انسانی داشته اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش مؤثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور، روند مناسبات در حوزه‌های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده رؤسای جمهور دو کشور گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رئیس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی مؤثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت مؤثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویاً محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند رو به رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر رؤسای جمهور دو کشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه و آقای عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

کد خبر 6100062 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • طلوع خواهر خورشید در افق جهان هستی / میلاد بانویی که ولی‌نعمت ایران شد
  • بارش‌های خطرناک در راه ایران؛ مسافران شمال مراقب ریزش کوه‌ها باشند
  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • فرصت حج برای غزه
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم